2007

12.05. – 13.05. – Proljetni kup

U polufinalnim mečevima Janosz Petrinovics je bio bolji od Jerka Hapavela, a Nenad Gurović od Mire Doleneca. U finalnom meču Nenad Gurović je bio bolji od Janosza Petrinovicsa s 6:4 6:4.


14.07. – 15.07. – Domus kup

Na turniru parova u konkurenciji dama najbolje su bile Ana Kaselj i Lidija Brabec pobijedivši u finalu Patriciju Tomac i Stelu Janković. Kod muških, uvjerljivo su trijumfirali gosti iz Mađarske, par Ihasz Attila i Ilia Bela koji su bili bolji od domaćeg para, Dragan Perša i Zvonimir Zdjelar.


15.09. – 16.09. – Maraton kup

Na turniru u pojediničanoj konkurenciji, kod dama najbolja je bila Natalija Jančevski pobjedivši u finalu Anu Kaselj. Kod muškaraca, u finalu je Janosz Petrinovics svladao Nenada Gurovića, dok je u utješnom finalu Sven Jušta pobjedio Ivana Kasumovića.


 

 13.10. – 14.10. – Jesenski kup

Na kraju sezone, održan je turnir parova u kojem su kod dama najbolje bile Katarina Petrović i Josipa Bijuk u finalu svladavši par Ljubica Resler / Ruža Gurović. U konkurenciji muških parova, najbolji su bili gosti iz Bjelovara odnosno Virja, Cmrk i Dolenec koji su pobijedili par Bijuk / Gurović.