2014

20./21.09.2014. – JESENSKI TURNIR PAROVA 2014

Nakon rijetko kišnog rujna konačno je došao i jedan ugodan vikend koji je odmah iskorišten za turnir parova. Kao što je i vidljivo iz rezultata, uzbuđenja nije nedostajalo a posebno se to odnosi na polufinalne i finalni meč. Čestitke pobjednicima i svim sudionicima a posebno debitantu Alenu koji se odmah okitio “zlatom” 🙂


12.07.2014.-  HTSV ŽUJA KUP 2014

Usprkos kišnom vremenu koje je prethodilo turniru isti je uspješno odigran tijekom subote 12.07.2014. Pobjednički pehari otišli su u kategoriji +30 u Donji Miholjac – par Šrajer / Koščak dok je u koatgeroji +40 najbolji bio slatinski dvojac na pariće Marković / Čurić.
Potpuno zasluženo u obje kategorije. Rezultate i nekoliko fotki možete vidjeti u nastavku…


21./22.06.2014.- TURNIR U SINGLU – LIPANJ 2014

Zbog štrajka lokalnih novinara i fotoreportera za vrijeme održavanja turnira (solidarnost s našim nogometnim manekenima za vrijeme svjetskog prvenstva u kupanju održanog u isto vrijeme u Brazilu) s turnira donosimo samo rezultate. Ostalo zamislite sami.

 


TURNIR PAROVA  – “SVIBANJSKI KUP 2014”

Sa zakašnjenjem od tjedan dana zbog kiše, tijekom vikenda 10. i 11.05. odigran je prvi ovosezonski turnir parova. Po lijepom i ugodnom vremenu, u damskoj konkurenciji između četiri para nakon svih međusobnih mečeva najbolji je bio par Dora Cicvarić i Marina Matasić. U muškoj kategoriji između deset parova pobijedio je par Zvonko Zdjelar / Tin Oršulić pobijedivši u finalu par  Fran Oršulić / Saša Baranjec s 6/3 3/6 6/4. Kao i finale, i većina ostalih mečeva bila je neizvjesna tako da uzbuđenja nije nedostajalo. Naravno, sve se odvijalo pod budnim okom direktora turnira Saše Felendeša i njegovog vjernog pomoćnika Jukice koji je ovaj turnir odigrao za 5 3u1 (Za 5 je igrao tenis, za 5 je napravio roštilj i za 5 je bio DJ). Rezultate i galeriju neslužbenih fotki s turnira možete pogledati u nastavku dok se službene još očekuju.