Vijesti

 

 

27/08/2023

Bojan i Jura – pobjednici seniorskih parova Slatina Open 2023!

 

Maestralnom igrom tijekom cijelog turnira naš par Bojan Mihić i Jure Duvnjak osvojili su seniorski turnir parova otvorenog prvenstva Slatine. Čestitke majstorima!


03/06/2023

Kizo i Božo opet prvi u Daruvaru!

Naš proslavljeni i nadaleko poznati par Zdravko Kizivat i Božidar Jeremić ponovno su osvojil turnir “Vinodar” u Daruvaru. S četiri turnirske pobjede Kizo se tako po treći put zaredom (hat-trick!) upisao kao prvak dok je Boži ovo bilo drugo slavlje. Čestitke našim prekaljenim veteranskim liscima!

 


04/06/2023

Konačno pobjeda!

U zadnjem kolu prvog dijela lige seniori su na gostovanju u Đurđevcu konačno ostvarili prvu pobjedu. Pobjede su ostavarili u pojedinačnim mečevima Davor Deskar, Filip Vašarević i Leo Gjogj te u paru Felendeš i Gjogj.

Zapisnik cijelog susreta možete vidjeti ovdje.


30/05/2023

Niti treća nije bila sreća!

U trećem od četiri odigrana susreta seniorska ekipa poražena je s minimalnih 3:4. Ovaj put su bolji bili gosti iz Varaždina, odnosno, TK Varteks II. Pobjede su ostavarili u pojedinačnim mečevima Goran Pauković i Bojan Mihić te u paru Leo Gjogj i Bojan Mihić.

Zapisnik cijelog susreta možete vidjeti ovdje.


27/05/2023

Ponovno tijesan poraz!

Kao i protiv TK Preloga, seniori su ponovno doživjeli tijesan poraz, ovaj put protiv gostiju iz Križevaca. Pobjede su ostvarili Felendeš i Viljevac u pojedinačnim mečevima te Silner i Gjogj u igri parova. Posebno vrijedi istaknuti pobjedu mlade klupske nade Frana Viljevca koji je usprkos rezultatu 1:6 2:5 i 0:30 uspio napraviti kolosalni preokret i u dva tie-breaka doći do pobjede!!! Takav preokret ne viđa se često :))

Zapisnik cijelog susreta možete vidjeti ovdje.


20/05/2023

Opet tie-breakovi!

Seniorska ekipa gostovala je u Varaždinu kod TK Varaždin 1181 2 i doživjela drugo prvenstveni poraz. Jedini bod osvojio je par Felendeš/Vašarević. Kao i protiv TK Preloga i ovaj put su produženi tie-breakovi u dva meča “otišli” na protivničku stranu i tako je nastavljen nesretan niz poraza u odlučujućem trećem setu.

Zapisnik cijelog susreta možete vidjeti ovdje.


06/05/2023

Nesretan uvodni poraz!

 

Seniorska ekipa odigrala je prvi susret ovogodišnje lige HTS-a i nesretno izgubila prve bodove kao “gostujući” domaćin jer je prihvaćena molba TK Prelog o zamjeni domaćinstva. Nakon pojedinačnih mečeva rezultat je bio 3:2 za goste iako je moglo biti i obrnuto jer su Leo i Saša izgubili mečeve u produženom tie-braku s 6:10 dok su dva boda osvojili Filip i Boris u neizvjesnim mečevima. I nakon što je naš prvi par Felendeš / Vašarević uvjerljivom igrom dobio meč i izjednačio rezultat na 3:3 cijeli susret je stao u odlučujući meč drugih parova. Iako se kaže treća sreća, danas to ipak nije bio slučaj jer je naš drugi par Gjogj/Bajivić izgubio meč u produženom tie-breaku s 6:10, potpuno identično kao i u prethodna dva slučaja. Jednom rječju, danas je nedostajalo nekoliko mrvica sreće za osvajanje prvih bodova.

Zapisnik cijelog susreta možete vidjeti ovdje.